• darkblurbg

Wie is Wilfred Manning?

Mijn naam is Wilfred Manning en sinds april 2020 ben ik mijn eigen uitvaartonderneming gestart. Na ruim 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de uitvaartbranche heb ik de stap durven zetten om zelfstandig ondernemer te worden. Een keuze waar ik elke dag blij mee ben.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport en ben ik een fanatiek tennisser. Ontspanning zoek ik door heerlijk over de Friesche wateren te varen. 

Elke dag probeer ik families te ontzorgen, zodat ze zich kunnen richten op het afscheid nemen. Ik heb gekozen voor een full service uitvaartonderneming die alle disciplines in eigen huis heeft. Van vervoer tot drukwerk, alles is in eigen beheer zodat we snel kunnen inspelen op de wensen. Bewust heb ik deze keuze gemaakt, zodat ik ook op elk vlak zelf een kwaliteitscontrole kan doen.

 

Links: Hielke Rechts: Wilfred

Ruim 9 jaar geleden ben ik begonnen met de uitvaartopleiding bij Meander Uitvaartopleidingen te Zwolle. In 2009 heb ik mijn diploma behaald. Ik laat me bijscholen door cursussen en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister uitvaartzorg van de SKU (stichting keurmerk uitvaartzorg)

Blij ben ik met de samenwerking met Meijer Uitvaartzorg uit Drachten. In collega Hielke Meijer heb ik een goede sparringpartner en ik kan veel van hem leren. Beide zijn we gedreven ondernemers met dezelfde filosofie. 

Samen hebben we MEMA Uitvaartondersteuning. Hielke assisteert bij uitvaarten en neemt waar bij drukte en vakanties.