•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Tarieven

Uitvaarten in Friesland worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd
Kennismakingsgesprek inplannen

Wat kost een crematie of begrafenis?

Ik ben erg transparant in de kosten van een crematie of begrafenis en ik denk hierbij ook graag mee. Is de overledene verzekerd bij een verzekeraar zoals DELA of Monuta, dan dekt deze verzekering vaak een groot deel van de kosten. Ook als Manning Uitvaartzorg de uitvaart van uw dierbare verzorgt. Wilt u hier meer informatie over? Bel mij dan gerust op: 058 - 84 48 365. Ik sta u graag te woord, ook al is het midden in de nacht.

Dit zijn de kosten die de verzekeraar dekt, of u moet betalen als er geen verzekering is
De variatie in uitvaarten is groot. Bij een sober afscheid hoort een ander financieel plaatje dan bij een uitbundige samenkomst in het uitvaartcentrum. De prijzen voor een crematie beginnen vanaf €1950.

Een crematie is over het algemeen goedkoper dan een begrafenis. Bij een begrafenis komen er kosten bij voor een graf, begraafrechten en eventueel voor een gedenksteen. De prijzen van een begrafenis beginnen bij €2250.
Neem contact met ons op

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365
crematieicon

Crematie

vanaf €1950

* Aula crematorium, kerk of eigen bijzondere locatie
* Basis kist of eco-kist
* Koffie en cake of broodjes en meer
* Rouwkaarten en/of bloemen
begravenis

Begrafenis

vanaf €2250

* Aula begraafplaats, kerk of eigen bijzondere locatie
* Basis kist of eco-kist
* Koffie en cake of broodjes en meer
* Rouwkaarten en/of bloemen

Uitvaartverzekering

Welke uitvaartverzekering u ook heeft, Manning Uitvaartzorg helpt u bij de crematie of begrafenis. De uitkering van de verzekering regelen wij, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wij werken samen met vele verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor een liefdevol afscheid. Ook wanneer u lid bent van de plaatselijke vereniging kunt u gebruik maken van onze diensten.
Wilfred heeft een persoonlijke stijl. Hij is professioneel én betrokken. Hij luistert goed en heeft gevoel voor mensen en situaties. Voor een uitvaartverzorger is hij verrassend jong, maar wel met 10 jaar ervaring. Hij heeft ons prima begeleid bij alle keuzes die moesten worden gemaakt en mooie ideeën aangedragen. Hij zorgde ervoor dat de uitvaart precies zo verliep als wij hadden gehoopt: klein en informeel, maar wel keurig verzorgd. Vier jonge vrouwelijke dragers waren nog een mooi onderdeel daarvan. Kortom, ons contact met Wilfred was heel plezierig en wij zijn heel tevreden. We zouden Manning Uitvaartzorg zeker aanbevelen. Bedankt, Wilfred!
Marleen MTA

De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart hangen af van de keuzes die u maakt. Daarom willen we graag met u in gesprek om vragen te stellen en voorbeelden te geven. Zodat u voor uw dierbare een mooi afscheid kunt hebben. U kunt van tevoren met uw dierbare bij ons langskomen om alvast wat wensen door te bespreken. Daarna ontvangt u van ons een heldere begroting, gebaseerd op uw wensen en uw verhaal.
Wij houden hierbij ook rekening met uw uitvaartverzekering. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We bieden voor ieder budget een uitvaart. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

Hoe worden de kosten van een begrafenis of crematie opgebouwd?

Het is logisch dat u zich afvraagt hoe de kosten zijn opgebouwd van een uitvaart. Bij Manning Uitvaartzorg zijn wij hier transparant over. De kosten voor een begrafenis of crematie zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:
Het aannametarief van de uitvaartverzorger
Kosten voor het crematorium of de begraafplaats
Kosten voor de laatste verzorging van de overledene
Het uittreksel van de akte van overlijden
De kist of het omhulsel (mand, opbaarplank met wade)
Rouwdrukwerk (rouwkaart en/of rouwadvertentie)
De keuze voor een bloemstuk
Het rouwvervoer (overbrengen van de overledene, staatsievervoer op de dag van de uitvaart)
Kosten voor een samenkomst na de uitvaart

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram