• darkblurbg

Wensenboekje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen


Manning Uitvaartzorg ontwikkelde een eigen wensenboekje, waarin u heel overzichtelijk kunt aangeven hoe u uw uitvaart geregeld wilt hebben. In dit boekje kunt u in alle rust en in uw eigen vertrouwde omgeving aangeven wat uw persoonlijke wensen en ideeën zijn en hoe uw uitvaart er in de toekomst uit moet zien.

Na het invullen van het boekje kunt u dit thuis bewaren bij al uw andere belangrijke papieren. Wel dient u ervoor te zorgen dat uw naasten ervan op de hoogte zijn dat u in het bezit bent van het boekje. Ook raden wij u aan om het boekje bij ons te laten registreren.

Als er iets met u gebeurt, dan is er voor de nabestaanden en uw uitvaartverzorger al heel veel duidelijk, zodat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen kan verlopen. Mocht u liever in een persoonlijk gesprek uw wensen aangeven, is dit uiteraard ook mogelijk. Neem dan contact met ons op.

U kunt het wensenboekje hier downloaden, maar ook per post ontvangen. Stuur ons dan via het contactformulier uw contactgegevens en u ontvangt zsm een wensenboekje thuis.

Verkrijg het wensenboekje hier