•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Wensenboekje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen
Wensenboekje downloaden

Bestel hier uw wensenboekje van Manning Uitvaartzorg

Het wensenboekje, wat ontwikkeld is door Manning Uitvaartzorg, is eigenlijk een leidraad voor u en uw naasten. Het boekje is erg overzichtelijk om uw uitvaart te regelen. Alle wensen kunt u in rust en in een vertrouwde omgeving opschrijven of laten opschrijven. Zo kunnen de naasten een mooi afscheid hebben en heeft u toch nog een beetje de regie in handen.

Na het invullen van het wensenboekje kunt u dit thuis bewaren. Bijvoorbeeld bij de verzekeringspapieren. Het is belangrijk om uw naasten hierover in te lichten en om het boekje bij ons te laten registreren. Bij Manning Uitvaartzorg weten wij uit ervaring dat het nabestaanden rust geeft als ze de wensen van de overledene weten. 

Met de informatie in het wensenboekje is voor uw nabestaanden en uw uitvaartverzorger al veel duidelijk, zodat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen kan verlopen. Wilt u liever in een gesprek uw wensen aangeven? Dan is dit uiteraard mogelijk. Neemt u dan contact met ons op.

U kunt het wensenboekje hier downloaden. Wilt u hem liever per post ontvangen? Dan kan dat ook. Vul uw gegevens in via het contactformulier en u ontvangt zo snel mogelijk een wensenboekje thuis.
Wensenboekje downloaden

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365
wensenboekje

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram