• darkblurbg

Na al ruim 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de uitvaartbranche werd het tijd om de stap te zetten voor een eigen onderneming. In april 2020 is Manning Uitvaartzorg gestart en begeleidt uitvaarten in de hele provincie Friesland. 

Manning Uitvaartzorg is een full service uitvaartonderneming die alle disciplines in eigen huis heeft. Van vervoer tot drukwerk, alles is in eigen beheer zodat we snel kunnen inspelen op de wensen van de nabestaanden. 

Openheid en transparantie staan hoog in het vaandel bij Manning Uitvaartzorg, door een eerlijke en open communicatie weet u precies waar u aan toe bent. En door daags na de regeling een kostenraming te overleggen volgen er geen verrassingen achteraf.

Een afscheid kun je maar 1 keer organiseren, wij helpen en ondersteunen u graag om op een respectvolle wijze het afscheid in te richten, zodat dit u helpt in het rouwproces.

 

Begraven

Als u kiest voor begraven, geeft u het lichaam een mooie herdenkingsplek. Het is een plek die je kan blijven bezoeken, en een bloemetje kan brengen, een plek om bij stil te staan. Traditioneel gaan begrafenissen vaak vanuit de kerk, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om vanuit een afscheidscentrum naar de begraafplaats te gaan. Wij denken graag met u mee.

 

Crematie

Bij een crematie vindt de afscheidsbijeenkomst vaak in de aula van het crematorium plaats. Tegenwoordig heeft de ruimte een eigentijdse uitstraling. Ook de dienst bij een crematie kan ergens anders plaatsvinden. Denk aan een buitenlocatie, een kerk, een horecagelegenheid of een theaterzaal. Kies een plek die betekenis heeft voor u als nabestaande en de overledene. Hoe je afscheid neemt, bepaalt u zelf.

 

Kosten van een uitvaart

Op basis van uw wensen maken wij een overzichtelijke begroting. Of u nu verzekerd bent bij Dela, Ardanta of lid bent van een uitvaartvereniging, u kunt ons altijd direct inschakelen bij een overlijden.

Doordat wij alle middelen in eigen huis hebben kunnen wij tegen een zeer betaalbare prijs een uitvaart voor u verzorgen. U bent bij ons dan ook nooit duurder uit! Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en spelen er geen andere prioriteiten mee.

Veel mensen denken dat een uitvaart enorm in de kosten loopt, maar als we samen vanaf het begin de voor u betaalbare opties in kaart brengen, zijn er ook voor een kleine beurs enorm veel mogelijkheden. Wij kennen de prijzen in de markt en weten dus ook wat voor beweegruimte er is.

Manning Uitvaartzorg begeleidt uitvaarten in de provincie Friesland. We zijn bekend met de gebruiken uit de regio.

 

Budget Uitvaart

Ook kunt u kiezen voor een budget uitvaart. Dit betreft een begrafenis of crematie in stilte, zonder aanwezigheid van nabestaanden. Wij bieden dit tegen zeer geringe kosten aan. Wil u weten wat u kunt verwachten van een budget uitvaart, klik dan hier 

 

Contact

Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea
T: 058-8448365
E: info@manninguitvaartzorg.nl
M: 06-81056653
WhatsApp: 06 - 81 05 66 53

Contact opnemen

Social media