•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Over ons

Bij Manning Uitvaartzorg begrijpen we dat het verlies van een dierbare een van de meest uitdagende momenten in het leven kan zijn. Onze missie is om een persoonlijke en betekenisvolle ervaring te bieden, waarbij we de wensen van uw dierbare en uw eigen behoeften centraal stellen.
Neem contact met ons op

Manning uitvaartzorg

Waarom kiezen voor Manning Uitvaartzorg? Het verschil zit in de details. Door alle aspecten van de uitvaart in eigen beheer te hebben, kan ik snel inspelen op de wensen van nabestaanden en persoonlijke kwaliteitscontrole garanderen. Ik ben er voor u om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd met zorg, respect en toewijding. Samen creëren we een afscheid dat past bij de persoon die u bent verloren wat steun en troost biedt in deze moeilijke tijd.

Laat Manning Uitvaartzorg u helpen bij het vormgeven van een gedenkwaardig afscheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Samen zorgen we voor een warme en betekenisvolle herinnering.
✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwek

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365

Kies voor openheid en transparantie bij Manning Uitvaartzorg

Al jaren heeft Manning Uitvaartzorg openheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Hiervoor hebben wij gekozen, omdat u met een eerlijke en open communicatie direct weet waar u aan toe bent. Hiermee voorkomen wij eventuele onduidelijkheden en volgen er zelfs geen verrassingen achteraf. Niet voor niets krijgt u bij ons altijd een kostenraming voorgesteld direct na het doorgeven van al uw wensen. Alleen op deze manier is het voor ons mogelijk om u volledig te ontzorgen, zodat u op een respectvolle wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Afscheid nemen kan slechts eenmalig georganiseerd worden, waardoor Manning Uitvaartzorg u hierbij graag verder helpt.
Plan kennismakingsgesprek in
Wilfred heeft een persoonlijke stijl. Hij is professioneel én betrokken. Hij luistert goed en heeft gevoel voor mensen en situaties. Voor een uitvaartverzorger is hij verrassend jong, maar wel met 10 jaar ervaring. Hij heeft ons prima begeleid bij alle keuzes die moesten worden gemaakt en mooie ideeën aangedragen. Hij zorgde ervoor dat de uitvaart precies zo verliep als wij hadden gehoopt: klein en informeel, maar wel keurig verzorgd. Vier jonge vrouwelijke dragers waren nog een mooi onderdeel daarvan. Kortom, ons contact met Wilfred was heel plezierig en wij zijn heel tevreden. We zouden Manning Uitvaartzorg zeker aanbevelen. Bedankt, Wilfred!
Marleen MTA

Nauwe samenwerking met uitvaartverzekeraars

Heeft u of uw dierbare een uitvaartverzekering? Ik werk samen met uw eigen verzekeraar of de verzekeraar van uw dierbare, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten. Alles wordt gedekt, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies.

Kom langs op ons kantoor

Wanneer u graag kennis met Manning Uitvaartzorg wilt maken, dan bent u van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of thee. Ons kantoor bevindt zich in de Fabryk in Wergea waar u ten alle tijden terecht kan. Voordat u langskomt is het verstandig om eerst even te bellen voor een afspraak. Op die manier zijn wij op de hoogte van uw komst en kunnen wij u zo goed mogelijk helpen met het regelen van een respectvolle uitvaart.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Fricoweg 31 - A
9005 PC Wergea
Postadres:
Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram