•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Voorbereiden op een uitvaart

Het is natuurlijk niet leuk om u van ten voren te moeten voorbereiden op een uitvaart. Helaas is dit wel de realiteit.
Neem contact met ons op

Kennismaking met Manning Uitvaartzorg

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw omgeving? Dan is het moeilijk, maar wel verstandig om alvast voorbereidingen te maken. Dit voorkomt u later stress en dat u in alle haast een uitvaart moet regelen.

Wij kunnen bij u op bezoek komen om wensen te bespreken over de uitvaart. Tijdens dit gesprek willen wij meer uitleg geven over hoe bepaalde zaken gaan verlopen tijdens een uitvaart. In de kennismaking staan vooral de belangen van u en de naasten voorop. Manning Uitvaartzorg wil u graag ontzorgen tijdens deze verdrietige periode en rust gunnen. Daarom is het ook belangrijk dat er financiële duidelijkheid is en de wensen helder zijn.

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365

De rouwbrief

Met een rouwbrief informeert u nabestaanden en andere belangstellenden over het overlijden. Vaak is het ook een uitnodiging voor de uitvaart. De rouwbrief opmaken en verzenden heeft prioriteit. Tijdens de kennismaking kan de rouwbrief worden ontworpen met de uitvaartondernemer. De uitvaartondernemer kan verschillende voorbeelden meenemen naar het gesprek. Dit kan uiteraard naar wens gemaakt worden.

Draaiboek en locatie

Als u het fijn vindt kunt u een draaiboek maken voor de uitvaart. Hierin kunt u vermelden waar de uitvaart plaats zal vinden, welke liedjes er op de uitvaart gedraaid kan worden, het moment van afscheid nemen, vervoer naar de begraafplaats of het crematorium, de uitvaartplechtigheid, een condoleancemoment en na afloop wellicht wat eten. Dit zijn allemaal onderwerpen waar je op het moment van overlijden liever niet mee bezig wilt zijn. De uitvaartverzorger kan uit ervaring de benodigde tijd goed inschatten zodat u samen tot een planning komt, om te zorgen dat de uitvaart zo soepel mogelijk verloopt.
Offerte aanvragen

Wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Neemt u dan contact met ons op.

Kennismakingsgesprek inplannen

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram