•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Wergea - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Wergea worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd
Neem contact met ons op

Een Begrafenis of Crematie goed geregeld
vanuit Wergea

Bij een overlijden komt er veel op u af, Manning uitvaartzorg helpt en ondersteunt u bij het regelen van de uitvaart. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, we staan u bij. We zijn bekend met de gebruiken uit de regio, en doordat de uitvaartverzorger ook uit Wergea komt schept dit direct een band. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent en of u aangesloten bent bij de plaatselijke uitvaartvereniging Wergea - Warstiens (de laatste eer Wergea-Warstiens). Wij zijn in staat iedere uitvaart in Wergea te verzorgen.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk
✔ Inspelen op uw wensen

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Wergea

Uitvaart in Wergea op uw manier

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om afscheid kunnen nemen van dierbaren. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en wensen. Neem gerust contact met ons op. Met Manning Uitvaartzorg kiest u voor een uitvaartondernemer die betrokken is bij ieder onderdeel van de uitvaart.

Wij regelen alles voor uw Wergea uitvaart

Ook is het mogelijk uw wensen voor uw uitvaart alvast op te schrijven in een handig wensenboekje. Tevens is het mogelijk om uw uitvaartwensen in een voorgesprek te bespreken. We kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of crematie vanuit Wergea.
Kennismakingsgesprek inplannen

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Contact over uw uitvaart in Wergea

Wij staan voor u klaar op ieder moment. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een Wergea uitvaart te bespreken contact met ons op. Wij horen graag van u.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram