•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Sneek - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Sneek worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd.
Neem contact met ons op

Professionele en betrokken uitvaartverzorger
in Sneek

Het verliezen van een dierbare is voor ieder mens zwaar, waardoor het volkomen te begrijpen is dat u het lastig vindt om de juiste keuzes te maken. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien, helpt Manning Uitvaartzorg u graag bij het verzorgen van een respectvol afscheid. Wij nemen graag de tijd voor u om al uw wensen te bespreken. Op die manier kunt u achteraf terugkijken op een persoonlijke en waardige uitvaart in Sneek. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0515-240007 voor de mogelijkheden.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk
✔ Inspelen op uw wensen

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
0515-240007

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 0515-240007​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Sneek

Manning Uitvaartzorg ontzorgt u volledig


Na het overlijden van een dierbare begint de rouwperiode. In deze periode staat het afscheid van uw geliefde centraal en moeten er veel zaken geregeld worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan de datum, rouwkaarten, rouwkist, wettelijke formaliteiten en de afscheidsdienst. Bij Manning Uitvaartzorg weten wij door onze jarenlange ervaring dat dit zaken zijn waar u het liefst niet aan wilt denken. U bent immers het verlies aan het verwerken wat vaak betekent dat u de uitvaart zo snel mogelijk geregeld wilt hebben. Om u hierbij te helpen nemen wij graag samen met u al uw wensen door, zodat wij u vervolgens volledig kunnen ontzorgen. Dit betekent dat u zich dus geen zorgen meer hoeft te maken om de begrafenis of crematie van uw dierbare.

Krijg persoonlijke hulp na de uitvaart

Tijdens het afscheid van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Er is sprake van verdriet, liefde en onzekerheid. Alles komt tegelijk samen, waardoor het kan gebeuren dat uw hoofd even vol raakt. Op zo’n moment staat Manning Uitvaartzorg voor u klaar. Samen met u regelen wij niet alleen een waardig afscheid in Sneek, maar staan wij ook na de uitvaart voor u klaar om praktische zaken te regelen. Na het afscheid moeten er nog dankbetuigingen geregeld worden en moeten alle nodige instanties ingelicht worden over het overlijden van uw dierbare. Een moeilijke periode waarin u zich het liefst bezighoudt met het verwerken van uw verlies.
Kennismakingsgesprek inplannen

Een begrafenis of crematie kiezen


Voor vrijwel de meeste nabestaanden is de manier van afscheid nemen het belangrijkste. Kiest u voor een begrafenis of toch een crematie? Over het algemeen leggen mensen dit voor hun overlijden vast in een testament. Zo weten nabestaanden precies wat de desbetreffende persoon zelf gewild zou hebben. Wanneer dit niet vastgelegd is, dan kunt u als nabestaande zelf bepalen waar u en uw andere dierbaren zich het prettigst bij voelen. Vind u dit een lastige keuze? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Manning Uitvaartzorg voor uw uitvaart in Sneek

Wanneer u een uitvaart in Sneek wilt regelen, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Wergea. Hiervoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken waarna we gezamenlijk al uw mogelijke wensen bespreken over de uitvaart. Wij zijn een persoonlijke uitvaartorganisatie wat betekent dat wij betrokken zijn bij uw situatie en altijd 24/7 voor u klaar staan. Daarnaast hebben wij alle disciplines in huis, waardoor wij snel kunnen inspelen op uw wensen. Neem contact met ons op via 0515-240007 en ontdek hoe wij een warme en respectvolle uitvaart kunnen bezorgen voor uw dierbare.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Fricoweg 31 - A
9005 PC Wergea
Postadres:
Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
keurmerken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram