•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Leeuwarden - Manning Uitvaartzorg

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Zeker als u het nog nooit eerder hebt gedaan. Wij staan voor u klaar om de zorg uit handen te nemen en al uw vragen te beantwoorden. Met liefde geregeld....
Neem contact met ons op

Uw Leeuwarder uitvaart in goede handen bij
Manning Uitvaartzorg

Bij het regelen van een uitvaart in Leeuwarden komt er heel wat kijken. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan een mooie uitvaartkist, een rouwadvertentie, de juiste bewoording op de rouwkaart en mooie bloemstukken. 

Daarom denken we bij Manning Uitvaart met u mee. 
Wij doen er alles aan om een uitvaart te verzorgen die voldoet aan al uw wensen.

We staan in ons dagelijks leven niet vaak stil bij de dood. Toch krijgen we er allemaal mee te maken. Het is dan ook heel belangrijk dat u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Manning Uitvaartzorg begeleidt op professionele en betrokken wijze uitvaarten in heel Friesland, Groningen en Drenthe ongeacht uw verzekering of lidmaatschap van een vereniging.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Leeuwarden

Uw wensen voor een uitvaart in Leeuwarden

Een uitvaart is een belangrijk moment. Het geeft tijd om stil te staan bij het leven en de dood. Daarom is het is belangrijk om een persoonlijke uitvaart in Leeuwarden goed te verzorgen. Bij Manning Uitvaartzorg hebben we alles in huis om uw Leeuwarder uitvaart op een professionele manier te regelen. Van het vervoer tot het drukwerk, alles verzorgen we geheel in eigen beheer. Wij dragen zorg voor iedere Leeuwarder uitvaart. Daarom hechten we veel belang aan transparantie en goede communicatie. Zo weet u op ieder moment precies waar u aan toe bent.

Betrokken bij iedere uitvaart

Manning Uitvaartzorg inschakelen voor uw uitvaart in Leeuwarden betekent dat alles goed geregeld is. Wij zorgen ervoor dat er op een respectvolle manier afscheid kan worden genomen. Dit is van belang voor het rouwproces van de nabestaanden.

Daarom hebben wij een wensenboekje ontwikkeld, zodat u precies kunt aangeven hoe u uw uitvaart in Leeuwarden voor u ziet. U kunt op deze manier rustig en in uw eigen vertrouwde omgeving aangeven wat uw persoonlijke wensen en ideeën zijn. Dan weten wij precies hoe uw Leeuwarder uitvaart er uit moet komen te zien. Voor de nabije of verre toekomst.
Kennismakingsgesprek inplannen

Kosten

Door een zeer efficiënte en betrokken werkwijze bent u in de meeste gevallen 20 tot 40 procent voordeliger uit. 
Waar u ook verzekerd of lid bent, u kunt bij ons terecht.

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Wij staan altijd voor u klaar

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent en of u aangesloten bent bij een bepaalde vereniging. Wij zijn in staat iedere uitvaart in Leeuwarden te verzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om afscheid kunnen nemen van dierbaren. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en wensen. Neem gerust contact met ons op. Met Manning Uitvaartzorg kiest u voor een uitvaartondernemer die betrokken is bij ieder onderdeel van uw Leeuwarder uitvaart.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram