•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Heerenveen - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Heerenveen worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd.
Neem contact met ons op

Professionele en betrokken uitvaartverzorger
in Heerenveen

Het verlies van een dierbare komt vrijwel altijd op een onverwacht moment. Dit brengt veel verdriet, gemis en onzekerheid met zich mee. Wanneer u een uitvaart in Heerenveen moet regelen, dan is het volkomen te begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet staan. Er moeten in een zeer korte tijd veel keuzes gemaakt worden om uw dierbare een waardig afscheid te kunnen geven. Om u hierbij te helpen gaat Manning Uitvaartzorg graag met u om tafel om al uw wensen te bespreken. Alleen op die manier is het mogelijk om terug te kijken op een persoonlijke en respectvolle uitvaart in Heerenveen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0513-241999 voor de mogelijkheden.

✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk
✔ Inspelen op uw wensen

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
0513-241999

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 0513-241999, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Heerenveen

Manning Uitvaartzorg helpt u tijdens de rouwperiode


Voor vrijwel iedereen begint de rouwperiode direct na het overlijden van een dierbare. Dit is een periode waarin het afscheid nemen van uw geliefde centraal staat. Ondanks dat u het verlies moet verwerken, moeten er verschillende zaken tussentijds geregeld worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de datum, rouwkaarten, rouwkist, afscheidsdienst en de wettelijke formaliteiten. Bij Manning Uitvaartzorg weten wij als geen ander dat dit allemaal zaken zijn waar u het liefst niet aan wilt denken. Daarom is het logisch dat u de uitvaart zo snel mogelijk geregeld wilt hebben. Om u hierbij te helpen nemen wij graag met u al uw wensen door. Dit maakt het voor ons mogelijk om u volledig te ontzorgen in het regelen van de begrafenis of crematie van uw geliefde.

Krijg ondersteuning na de uitvaart

De wereld lijkt even helemaal stil te staan tijdens het afscheid van uw dierbare. Dit komt doordat alle aanwezigen omringd worden door verdriet, liefde en onzekerheid. Hierdoor kan het gebeuren dat in de loop van de dag uw hoofd vol raakt door emoties. Op zo’n moment bent u uiterst kwetsbaar en kunt u wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Bij Manning Uitvaartzorg weten wij hoe moeilijk afscheid nemen is, waardoor wij u ook helpen na de uitvaart. Dit is immers het moment waarop er bedankbetuigingen geregeld moeten worden. Bovendien moeten alle nodige instanties op de hoogte worden gebracht over het overlijden van uw dierbare. Voor velen is dit de moeilijkste periode, omdat u het verlies nu begint te verwerken.
Kennismakingsgesprek inplannen

Begrafenis of toch liever een crematie


De manier van afscheid nemen is voor nabestaanden het allerbelangrijkste. Kiest u daarom voor een begrafenis of toch liever voor een crematie? Uit de praktijk blijkt dat de meeste mensen dit al voor hun overlijden hebben vastgelegd in een testament. Op die manier weten nabestaanden precies wat de wens van de dierbare is. Mocht dit niet vooraf zijn vastgelegd, dan kunt u hier als nabestaande zelf een keuze in maken. Hierbij is het ontzettend belangrijk om vooral een keuze te maken waarbij u en uw andere dierbaren zich het prettigst bij voelen. Vind u het lastig om een keuze te maken? Manning Uitvaartzorg helpt u graag bij het maken van een keuze.

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Manning Uitvaartzorg voor uw uitvaart in Heerenveen

Wanneer u een uitvaart in Heerenveen wilt regelen, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Wergea. Hiervoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken waarna we gezamenlijk al uw mogelijke wensen bespreken over de uitvaart. Wij zijn een persoonlijke uitvaartorganisatie wat betekent dat wij betrokken zijn bij uw situatie en altijd 24/7 voor u klaar staan. Daarnaast hebben wij alle disciplines in huis, waardoor wij snel kunnen inspelen op uw wensen. Neem contact met ons op via 0513-241999 en ontdek hoe wij een warme en respectvolle uitvaart kunnen bezorgen voor uw dierbare.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Fricoweg 31 - A
9005 PC Wergea
Postadres:
Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
keurmerken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram