•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Harlingen - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Harlingen worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd
Neem contact met ons op

Professionele en betrokken uitvaartverzorger in Harlingen

Bij het regelen van een uitvaart komt er heel wat kijken. Naast het verlies zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan een mooie kist, een rouwadvertentie, de juiste bewoording op de kaarten en prachtige bloemstukken. Bij Manning Uitvaartzorg denken we graag met u mee, om zo een mooi afscheid te hebben van uw naasten. Een afscheid kunt u immers maar 1 keer organiseren.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk
✔ Inspelen op uw wensen

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
0517 - 240 555

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 0517 - 240 555 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Harlingen

Wij dragen zorg voor een uitvaart in Harlingen

Alle wensen en ideeën voor een uitvaart in Harlingen kunt u met ons bespreken. Dit doen we middels een voorgesprek. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Dit kan voor het overlijden plaatsvinden of na het overlijden. Ook is het mogelijk om uw wensen op te schrijven in een wensenboekje. Wij dragen zorg voor het ontzorgen, op het moment dat u dat het meest nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo kunnen we adequaat en snel op iedere situatie inspringen. Dit is wat ons een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Harlingen maakt. Wij zijn gevestigd in Friesland, waardoor we zeker bekend zijn met de regionale gebruiken.

Hoe wij u volledig ontzorgen in Harlingen

Wij denken altijd met u mee over uw uitvaart in Harlingen. Zo bespreken we graag ieder detail van de uitvaart met u. Bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie, waar de uitvaart plaats gaat vinden, welke rouwkaart u kiest en welke elementen er absoluut niet mogen ontbreken bij de uitvaart. Bij Manning Uitvaartzorg zorgen we ervoor dat iedere Harlinger uitvaart volledig naar wens verloopt. Op deze manier ontzorgen wij de nabestaanden volledig.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Voor uw uitvaart in Harlingen staan we voor u klaar

Als u meer informatie wilt of uw wensen wilt bespreken voor een uitvaart, kunt u altijd contact opnemen met ons. We hebben ook een wensenboekje beschikbaar waarin u duidelijk uw wensen aan kunt geven. Van begraven of cremeren tot het uitzoeken van de bloemen of een uitvaartkist. Telefoonnummer Harlingen: 0517-240 555

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Fricoweg 31 - A
9005 PC Wergea
Postadres:
Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
keurmerken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram