• darkblurbg
    Uw uitvaartverzorger uit Harlingen

Professionele en betrokken uitvaartverzorger in Harlingen

Manning Uitvaartzorg is een full service uitvaartonderneming, we begeleiden op een persoonlijke en respectvolle manier uitvaarten in Harlingen en omstreken. Wij kunnen uw uitvaart in Harlingen geheel verzorgen, van het vervoer tot het drukwerk en van het uitzoeken van een passende kist tot de bloemstukken. Wij doen er alles aan om u te ondersteunen en te helpen om op een goede manier afscheid te nemen. Een afscheid kun je immers maar 1 keer organiseren.

 

Wij dragen zorg voor een uitvaart in Harlingen.

Alle wensen en ideeën voor een uitvaart in Harlingen kunt u met ons bespreken. Dit doen we middels een voorgesprek. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om uw wensen op te schrijven in een wensenboekje. Wij dragen zorg voor het ontzorgen, op het moment dat u dat het meest nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo kunnen we adequaat en snel op iedere situatie inspringen. Dit is wat ons een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Harlingen maakt. 

 

Hoe wij u volledig ontzorgen in Harlingen

Wij denken altijd met u mee over uw uitvaart in Harlingen. Wij bespreken graag ieder detail van de uitvaart met u. Bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie, waar de uitvaart plaats gaat vinden, welke rouwkaart u kiest en welke elementen er absoluut niet mogen ontbreken bij de uitvaart. Bij Manning Uitvaartzorg zorgen we ervoor dat iedere Harlinger uitvaart volledig naar wens verloopt. Op deze manier ontzorgen wij de nabestaanden volledig.

 

Voor uw uitvaart in Harlingen staan we voor u klaar

Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een uitvaart in Harlingen te bespreken contact met ons op.

 

 

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden :

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam en gecertificeerd personeel
  • Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
  • Klanttevredenheidsonderzoek.

 

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren !!

Neem direct contact met ons op via het contactformulier en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 0517-240555, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!