•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Friesland - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Friesland worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd
Neem contact met ons op

Alle aandacht voor u

Doordat wij in Friesland gevestigd zijn, zijn we bekend met de regionale gebruiken. U kunt uw uitvaart altijd door ons laten verzorgen, ongeacht uw lidmaatschap van een vereniging of uw verzekering. Met de aandacht van Manning Uitvaartzorg weet u zeker dat uw Friese uitvaart precies verloopt zoals u voor ogen had.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact friesland

Uitvaart in Friesland op uw manier

Of het uw eigen uitvaart is of die van een van uw dierbaren, het is belangrijk om alvast stil te staan bij dat moment. We denken niet vaak na over de dood, maar op een goede en respectvolle manier afscheid nemen helpt de nabestaanden in het rouwproces. Daarom is het van belang om zorg te dragen voor een goed verloop van een uitvaart in Friesland. Een afscheid kun je maar één keer organiseren.

Wij regelen alles voor uw Friese uitvaart

Bij Manning Uitvaartzorg hebben we alles in huis om een uitvaart in Friesland op een professionele manier te verzorgen. Van het vervoer tot het drukwerk, wij hebben alles in eigen beheer. Zo kunnen we adequaat inspelen op ieder situatie. Daarnaast hechten we als Friese uitvaartverzorger veel belang aan transparantie en openheid. Zo weet u altijd waar u aan toe bent tijdens het regelen van een uitvaart in Friesland en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.
Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat wij u kunnen bieden

Wanneer u kiest voor begraven, geeft u het lichaam een mooie herdenkingsplek. Een plek om bij stil te staan. U kunt kiezen voor een Friese uitvaart vanuit de kerk of een afscheidscentrum. Bij een crematie heeft u tevens de keuze uit diverse ruimtes, zoals een theaterzaal of een horecagelegenheid. Zo kunt u een betekenisvolle plek kiezen en geheel bepalen hoe u afscheid neemt.

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Contact over uw uitvaart in Friesland

Wij staan voor u klaar op ieder moment. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een Friese uitvaart te bespreken contact met ons op. Wij horen graag van u.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram