Uitvaart Friesland - Manning Uitvaartzorg:

alle aandacht voor u

Uitvaarten in Friesland worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd. Doordat wij in Friesland gevestigd zijn, zijn we bekend met de regionale gebruiken. U kunt uw uitvaart altijd door ons laten verzorgen, ongeacht uw lidmaatschap van een vereniging of uw verzekering. Met de aandacht van Manning Uitvaartzorg weet u zeker dat uw Friese uitvaart precies verloopt zoals u voor ogen had.

 

Uitvaart in Friesland op uw manier

Of het uw eigen uitvaart is of die van een van uw dierbaren, het is belangrijk om alvast stil te staan bij dat moment. We denken niet vaak na over de dood, maar op een goede en respectvolle manier afscheid nemen helpt de nabestaanden in het rouwproces. Daarom is het van belang om zorg te dragen voor een goed verloop van een uitvaart in Friesland. Een afscheid kun je maar één keer organiseren.

 

Wij regelen alles voor uw Friese uitvaart

Bij Manning Uitvaartzorg hebben we alles in huis om een uitvaart in Friesland op een professionele manier te verzorgen. Van het vervoer tot het drukwerk, wij hebben alles in eigen beheer. Zo kunnen we adequaat inspelen op ieder situatie. Daarnaast hechten we als Friese uitvaartverzorger veel belang aan transparantie en openheid. Zo weet u altijd waar u aan toe bent tijdens het regelen van een uitvaart in Friesland en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

 

Wat wij u kunnen bieden

Wanneer u kiest voor begraven, geeft u het lichaam een mooie herdenkingsplek. Een plek om bij stil te staan. U kunt kiezen voor een Friese uitvaart vanuit de kerk of een afscheidscentrum. Bij een crematie heeft u tevens de keuze uit diverse ruimtes, zoals een theaterzaal of een horecagelegenheid. Zo kunt u een betekenisvolle plek kiezen en geheel bepalen hoe u afscheid neemt.

 

Contact over uw uitvaart in Friesland

Wij staan voor u klaar op ieder moment. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een Friese uitvaart te bespreken contact met ons op. Wij horen graag van u.

 

 


Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden :

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam en gecertificeerd personeel
  • Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
  • Klanttevredenheidsonderzoek.

 

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

Neem direct contact met ons op via het contactformulier en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!