•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Franeker - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Franeker worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd. Met ruim 12 jaar ervaring helpen wij u ongeacht uw verzekering of lidmaatschap van een vereniging.
Neem contact met ons op

Manning uitvaartzorg, omdat u maar één keer afscheid kunt nemen

We staan in ons dagelijks leven niet vaak stil bij de dood. Toch krijgen we er allemaal mee te maken. Het is hierdoor heel belangrijk dat u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij Manning Uitvaartzorg geloven wij dat liefde mensen verbindt. Daarom helpen wij u graag met liefde afscheid te nemen, zodat u zich verbonden voelt met de mensen die belangrijk voor u zijn.

Bij ons heeft u altijd te maken heeft met één vertrouwd aanspreekpunt. Bij ons geen telefooncentrale of bedrijfsbureau, maar direct hulp na een overlijden, 24 uur per dag!

Lid van een uitvaartvereniging of een polis bij Ardanta, DELA of Monuta. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn, wij zullen contact opnemen met uw verzekering en de verzekering afwikkelen.

✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk
✔ Inspelen op uw wensen

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
0517 - 240 555

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 0517-240 555​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Franeker

Wie zijn wij?

Manning Uitvaartzorg is een lokaal en kleinschalig bedrijf in de provincie Friesland. Onze mensen zijn betrokken, vriendelijk en zorgzaam. Op die manier verzorgen wij respectvolle uitvaarten door de gehele provincie. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat u dit mogelijk niet leest voor nu, maar voor het moment dat u een dierbare verliest. Wanneer het moment daar is, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 0517 - 240 555

Uitvaart regelen in Friesland

Is uw dierbare recent komen te overlijden en is er een verzekering bij Ardanta, Yarden, Dela of een andere maatschappij? Dan kunt u Manning Uitvaartzorg direct bellen. Met elke polis kunnen wij u namelijk helpen. Dit is mogelijk doordat wij samenwerken met alle maatschappijen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in een voorgesprek uw wensen alvast te bespreken. Manning Uitvaartzorg ontzorgt, in de tijd dat u dat echt nodig heeft.
Kennismakingsgesprek inplannen

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Contact over uw uitvaart in Franeker

Wij staan voor u klaar op ieder moment. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar via 0517 - 240 555. Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een Franeker uitvaart te bespreken contact met ons op. Wij horen graag van u.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Fricoweg 31 - A
9005 PC Wergea
Postadres:
Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
keurmerken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram