• darkblurbg
    Uw uitvaartverzorger uit de regio

Een uitvaart in Franeker in goede handen bij

Manning Uitvaartzorg

Bij het regelen van een uitvaart in Franeker komt er heel wat kijken. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan een mooie kist, een rouwadvertentie, de juiste bewoording op de kaarten en prachtige bloemstukken. Daarom denken we bij Manning Uitvaart met u mee. Wij doen er alles aan om uitvaart in Franeker te verzorgen die voldoet aan al uw wensen.

 

Uw wensen voor een uitvaart in Franeker

Een uitvaart is een belangrijk moment. Het geeft tijd om stil te staan bij het leven en de dood. Daarom is het is belangrijk om een persoonlijke uitvaart in Franeker goed te verzorgen. Bij Manning Uitvaartzorg hebben we alles in huis om een uitvaart in Franeker op een professionele manier te regelen. Van het vervoer tot het drukwerk, alles verzorgen we geheel in eigen beheer. Wij dragen zorg voor iedere uitvaart. Daarom hechten we veel belang aan transparantie en goede communicatie. Zo weet u op ieder moment precies waar u aan toe bent.

 

Betrokken bij iedere uitvaart

Manning Uitvaartzorg inschakelen voor uw uitvaart in Franeker betekent dat alles goed geregeld is. Wij zorgen ervoor dat er op een respectvolle manier afscheid kan worden genomen. Dit is van belang voor het rouwproces van de nabestaanden. 

Daarom hebben wij een wensenboekje ontwikkeld, zodat u precies kunt aangeven hoe u uw uitvaart in Franeker voor u ziet. U kunt op deze manier rustig en in uw eigen vertrouwde omgeving aangeven wat uw persoonlijke wensen en ideeën zijn. Dan weten wij precies hoe uw Franeker uitvaart er uit moet komen te zien. Voor de nabije of verre toekomst.

 

Wij staan altijd voor u klaar

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent en of u aangesloten bent bij een bepaalde vereniging. Wij zijn in staat iedere uitvaart in Franeker te verzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om afscheid kunnen nemen van dierbaren. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en wensen. Neem gerust contact met ons op. Met Manning Uitvaartzorg kiest u voor een uitvaartondernemer die betrokken is bij ieder onderdeel van uw Franeker uitvaart.

 

 


Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden :

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam en gecertificeerd personeel
  • Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
  • Klanttevredenheidsonderzoek.

 

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

Neem direct contact met ons op via het contactformulier en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!