• darkblurbg

Professionele en betrokken uitvaartverzorger

in Drachten

Manning Uitvaartzorg heeft jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Wij zijn een full service uitvaartonderneming en begeleiden uitvaarten in de provincie Friesland, dus ook in Drachten. Wij bieden kunnen uw uitvaart in Drachten geheel verzorgen, van het vervoer tot het drukwerk en van het uitzoeken van een passende kist de bloemstukken. Wij doen er alles aan om u te ondersteunen en te helpen om op een prettige manier afscheid te nemen.

 

Wij dragen zorg voor Drachtster uitvaarten

Alle wensen en ideeën voor een uitvaart in Drachten kunt u bij ons bespreken. Dit doen we middels een voorgesprek. Wij dragen zorg voor het ontzorgen, op het moment dat u dat het meest nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo kunnen we adequaat en snel op iedere situatie inspringen. Dit is wat ons een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Drachten maakt. Wij zijn gevestigd in Friesland, waardoor we zeker bekend zijn met de regionale gebruiken.

 

Hoe wij u volledig ontzorgen

Wij denken altijd met u mee over uw uitvaart in Drachten. Wij bespreken graag ieder detail van de uitvaart met u. Bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie, waar de uitvaart plaats gaat vinden en welke elementen er absoluut niet mogen ontbreken bij de uitvaart. Maar we begrijpen het ook wanneer u en uw dierbaren dit graag op een rustige manier en in uw eigen omgeving doen. Daarom hebben we een eigen wensenboekje ontwikkeld, zodat u alles daar in kunt noteren. Bij Manning Uitvaartzorg zorgen we ervoor dat iedere Drachtster uitvaart volledig naar wens verloopt. Op deze manier ontzorgen wij de nabestaanden volledig.

 

Bespreek uw Drachtster uitvaart met ons

Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een uitvaart in Drachten te bespreken contact met ons op.


Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden :

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam en gecertificeerd personeel
  • Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
  • Klanttevredenheidsonderzoek.

 

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

Neem direct contact met ons op via het contactformulier en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!