•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Drachten - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Drachten worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd
Neem contact met ons op

Professionele en betrokken uitvaartverzorger
in Drachten

Manning Uitvaartzorg heeft jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Wij zijn een full service uitvaartonderneming en begeleiden uitvaarten in de provincie Friesland, dus ook in Drachten. Wij kunnen uw uitvaart in Drachten geheel verzorgen, van het vervoer tot het drukwerk en van het uitzoeken van een passende kist tot de bloemstukken. Wij doen er alles aan om u te ondersteunen en te helpen om op een prettige manier afscheid te nemen.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
058 - 84 48 365

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Drachten

Wij dragen zorg voor Drachtster uitvaarten

Alle wensen en ideeën voor een uitvaart in Drachten kunt u bij ons bespreken. Dit doen we middels een voorgesprek. Wij ontzorgen, op het moment dat u dat het meest nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen. Daarom zijn we 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo kunnen we adequaat en snel op iedere situatie inspringen. Dit is wat ons een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Drachten maakt. Wij zijn gevestigd in Friesland, waardoor we zeker bekend zijn met de regionale gebruiken.

Hoe wij u volledig ontzorgen

Wij denken altijd met u mee over uw uitvaart in Drachten. Wij bespreken graag ieder detail van de uitvaart met u. Bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie, waar de uitvaart plaats gaat vinden en welke elementen er absoluut niet mogen ontbreken bij de uitvaart. Maar we begrijpen het ook wanneer u en uw dierbaren dit graag op een rustige manier en in uw eigen omgeving doen. Daarom hebben we een eigen wensenboekje ontwikkeld, zodat u alles daar in kunt noteren. Bij Manning Uitvaartzorg zorgen we ervoor dat iedere Drachtster uitvaart volledig naar wens verloopt. Op deze manier ontzorgen wij de nabestaanden volledig.
Kennismakingsgesprek inplannen

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Bespreek uw Drachtster uitvaart met ons

Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een uitvaart in Drachten te bespreken contact met ons op.

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram