• darkblurbg
    Uw uitvaartverzorger uit de regio
    24/7 bereikbaar op 058 - 844 83 65

Professionele en betrokken uitvaartzorg in Bolsward

Manning Uitvaartzorg heeft jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Wij zijn een full service uitvaartonderneming en begeleiden uitvaarten in de provincie Friesland, dus ook in Bolsward. Wij kunnen uw uitvaart in Bolsward geheel verzorgen, van het vervoer tot het drukwerk en van het uitzoeken van een passende kist en de bloemstukken. Wij doen er alles aan om u te ondersteunen en te helpen om op een prettige manier afscheid te nemen.

 

Wij dragen zorg voor begrafenis of crematie in Bolsward

Alle wensen en ideeën voor een uitvaart in Bolsward kunt u bij ons bespreken. We zijn bekend met de gebruiken uit de regio. Wij dragen zorg voor het ontzorgen, op het moment dat u dat het meest nodig heeft. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep op ons doen. Zo kunnen we adequaat en snel op iedere situatie inspringen. Dit is wat ons een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Bolsward maakt. Wij zijn gevestigd in Friesland, waardoor we zeker bekend zijn met de regionale gebruiken.

 

Hoe wij u volledig ontzorgen

Wij denken altijd met u mee over uw uitvaart in Bolsward. Wij bespreken graag ieder detail van de uitvaart met u. Bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie, waar de uitvaart plaats gaat vinden en welke elementen er absoluut niet mogen ontbreken bij de uitvaart. Maar ook of u de uitvaart geestelijk wilt laten begeleiden, door bijvoorbeeld een Pastoor of Dominee, of liever zelf vorm geeft aan de afscheidsplechtigheid. Als u kiest voor een begraving kunt u terecht op de Gemeentelijk Begraafplaats aan de Samuel Haringhouckstraat te Bolsward. Uiteraard is het mogelijk de begraafplaats eerst te bezoeken en zelf een plekje uit te kiezen. Kiest u voor een crematie, dan kunt u hiervoor kiezen uit crematoria in de regio zoals; Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Oudehaske of Drachten. Uiteraard kan de afscheidsplechtigheid wél in Bolsward plaatsvinden.

 

Bespreek uw uitvaart met ons

Neem voor aanvullende informatie of om uw wensen voor een uitvaart in Bolsward te bespreken contact met ons op. We hebben ook een wensenboekje beschikbaar waarin u duidelijk uw wensen aan kunt geven. Van begraven of cremeren tot het uitzoeken van de bloemen of een uitvaartkist.Manning Uitvaartzorg 

Uw uitvaart, onze zorg

 

 

 


Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden :

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam en gecertificeerd personeel
  • Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
  • Klanttevredenheidsonderzoek.

 

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren.

Neem direct contact met ons op via het contactformulier en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!