•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Uitvaart Bolsward - Manning Uitvaartzorg

Uitvaarten in Bolsward worden door Manning Uitvaartzorg altijd professioneel en op betrokken wijze verzorgd
Neem contact met ons op

Professionele en betrokken uitvaartzorg in Bolsward

Manning Uitvaartzorg kan u een volwaardige uitvaart bieden voor uw naasten in Bolsward. Het is heel verdrietig als u een naaste bent verloren, daarom willen wij u ontzorgen met de zaken betreft het overlijden. De uitvaart kunnen wij in het geheel verzorgen, van het vervoer tot het drukwerk en van het uitzoeken van een passende kist en de bloemstukken. Wij doen er alles aan om u te ondersteunen en te helpen om op een prettige manier afscheid te nemen.


✔ Persoonlijke uitvaartorganisatie
✔ Van vervoer tot drukwerk

Wij helpen u met liefde afscheid te nemen.
Neem gerust contact met ons op.

24/7 bereikbaar 
0515 – 24 00 07

Neem direct contact met ons op via het formulier hieronder en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 0515 – 24 00 07 ​, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!
Contact Bolsward

Wij dragen zorg voor begrafenis of crematie in Bolsward

Alle wensen en ideeën voor een uitvaart in Bolsward kunt u bij ons bespreken. Voor het overlijden of na het overlijden. We kunnen voor het overlijden een afspraak maken waarin we samen bepaalde aspecten bespreken, zodat u na het overlijden u kunt focussen op de rouw. Manning Uitvaartzorg draagt zorg voor het ontzorgen, op het moment dat u dat het meest nodig heeft. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep op ons doen. Zo kunnen we adequaat en snel op iedere situatie inspringen. Dit is wat ons een betrouwbare en betrokken uitvaartverzorger in Bolsward maakt. Wij zijn gevestigd in Friesland, waardoor we zeker bekend zijn met de regionale gebruiken.

Hoe wij u volledig ontzorgen

Wij denken graag met u meedenken over uw uitvaart in Bolsward. Zo bespreken we graag ieder detail van de uitvaart met u. Bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie, waar de uitvaart plaats gaat vinden en welke elementen er absoluut niet mogen ontbreken bij de uitvaart. Maar ook of u de uitvaart geestelijk wilt laten begeleiden, door bijvoorbeeld een Pastoor of Dominee, of liever zelf vorm geeft aan de afscheidsplechtigheid. Als u kiest voor een begraving kunt u terecht op de Gemeentelijk Begraafplaats aan de Samuel Haringhouckstraat te Bolsward. Uiteraard is het mogelijk de begraafplaats eerst te bezoeken en zelf een plekje uit te kiezen. Kiest u voor een crematie, dan kunt u hiervoor kiezen uit crematoria in de regio zoals; Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Oudehaske of Drachten. Uiteraard kan de afscheidsplechtigheid wél in Bolsward plaatsvinden.
Offerte aanvragen

Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden:

Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
Transparante kostenbegroting
Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
Bekwaam en gecertificeerd personeel
Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
Klanttevredenheidsonderzoek

Bespreek uw uitvaart met ons

Als u meer informatie wilt of uw wensen wilt bespreken voor een uitvaart, kunt u altijd contact opnemen met ons. We hebben ook een wensenboekje beschikbaar waarin u duidelijk uw wensen aan kunt geven. Van begraven of cremeren tot het uitzoeken van de bloemen of een uitvaartkist. Telefoonnummer Bolsward: 0515 – 24 00 07

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Manning Uitvaartzorg
Leeuwarderweg 44
9005 NG Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram