•  Persoonlijke uitvaartorganisatie
  •  Van vervoer tot drukwerk
  •  Inspelen op uw wensen
  •  5/5 - 13 beoordelingen
logo manning
logo manning

Persoonlijke begeleiding bij overlijden: 
Vertrouw op mij, Wilfred Manning

Heeft u onlangs een verlies geleden en heeft u behoefte aan ondersteuning? Ik sta klaar om u persoonlijk te begeleiden bij elke stap van het proces. Mijn naam is Wilfred Manning. Ik ben een ervaren uitvaartbegeleider en ik begrijp dat dit een moeilijke tijd voor u is.

Heeft u of uw dierbare een uitvaartverzekering? Ik werk samen met uw eigen verzekeraar of de verzekeraar van uw dierbare, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten. Alles wordt gedekt, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies.

Bel mij gerust op: 058-8448365
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke klik tussen ons. Het is essentieel dat u zich begrepen voelt en vertrouwen hebt in de persoon die u begeleidt. Daarom kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we uw wensen en behoeften bespreken, zodat ik u de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

In deze moeilijke periode ben ik er voor u, ongeacht wanneer u mij nodig heeft. Mijn toewijding aan uw welzijn is mijn prioriteit. Met mijn ervaring en empathie zal ik ervoor zorgen dat u zich gesteund voelt gedurende het hele proces.

Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij u helpen bij het begeleiden van u en uw dierbaren in deze zware tijd.

Wat is voor u belangrijk?

Vul het formulier in en ik kom er binnen 2 uren op terug.

Kenninsmakingsgesprek
Er is veel te kiezen bij een uitvaart. Ik help u met alle keuzes die u moet maken en zorg ervoor dat alles waar u zich het beste bij voelt wordt geregeld. 
Ik hoor graag van u wat uw dierbare voor u heeft betekent en hoe hij of zij in het leven stond. Zo zorgen we er samen voor dat de uitvaart past bij degene die u moet missen.
Een laatste afscheid kan maar één keer. U kunt van mij aannemen dat ik daarom alles tot in de details voor en met u verzorg. Ook de nazorg vind ik erg belangrijk. Na de uitvaart begint het gemis pas echt. Laat mij u bijstaan in deze moeilijke tijd, neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.
Meer informatie over de kosten of een kennismakingsgesprek? Vul het formulier in.
Ook al bent u verzekerd bij DELA of Monuta. U mag zelf kiezen wie uw uitvaart verzorgt. Ik vertel u graag meer over mijn werkwijze. En heeft u mij nu direct nodig? Dan ben ik er voor u. Neem vrijblijvend contact met mij op.
Kenninsmakingsgesprek SEA

Wat vinden klanten van Manning Uitvaartzorg

Wilfred is een ervaren uitvaartverzorger met veel oog voor detail. Hij regelt alles tot in de puntjes en zorgt er voor dat je door de moeilijke momenten heen komt. Met Wilfred ben je er van verzekerd dat de uitvaart een waardig afscheid is.

Als je een persoonlijke begeleiding wil en iemand zoekt die alles tot in de kleinste details regelt zou ik gebruik maken van Manning Uitvaartzorg.
Oswin van Baar
Wilfred hielp ons na het plotse overlijden van mijn vader op heel professionele en prettige wijze door het hele proces van de uitvaart heen. Zijn warme betrokkenheid heeft ons veel goed gedaan en ook de nazorg was uitstekend.

Ik kan Wilfred van harte aanbevelen: met hem erbij weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en dat er ruimte is voor ieders wensen in zo'n moeilijke tijd.
Nienke Verschuur
Zeer professioneel en persoonlijk zo zou ik Manning Uitvaartzorg omschrijven. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie, er wordt meegedacht en hierdoor krijg je een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wilfred zijn passie en perfectionisme zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ik zou Manning Uitvaartzorg van harte aanbevelen.
Diane Anema
google reviews
icon
Advies nodig? Wij zijn altijd 
24/7 bereikbaar
Bel  058 - 84 48 365 
U  wilt direct duidelijkheid hebben en geen verrassingen achteraf
Vraag een offerte aan
Wij komen ook graag bij u langs om de wensen te bespreken
Plan een kenningsmakingsgesprek

Contactgegevens

Bezoekadres:
Fricoweg 31 - A
9005 PC Wergea
Postadres:
Spûkefeartstrjitte 2 A
9005 MD Wergea

Neem contact met ons op

Contact
leander
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram