• darkblurbg
    Uw uitvaartverzorger uit Franeker
    24/7 bereikbaar op 058 - 844 83 65

Als u afscheid moet nemen, wilt u geholpen worden door betrokken en zorgzame mensen. Wij begeleiden u op fijne wijze. We nemen tijd en geven aandacht. Wij kennen de gebruiken uit de regio en kunnen daardoor inspelen op al uw wensen.

Bent u een ‘echte Franeker’ en wilt u het Sjûkelân op de voorkant van de rouwkaart, dan kan dat! En wilt u voordat we naar de begraafplaats of het crematorium gaan nog een rondje door de binnenstad van Franeker, dan kan dat!

Wij verzorgen een crematie of begrafenis vanuit Franeker voor u, zoals u dat wenst. Heeft u bij een overlijden hulp nodig? U kunt ons dag en nacht bellen op 058 – 844 83 65. Dit zelfde telefoonnummer kunt u gebruiken als u een vraag hebt of een afspraak wilt maken.

Manning Uitvaartzorg is een lokaal en kleinschalig bedrijf. Wij verzorgen een persoonlijk afscheid in o.a. Franeker, Harlingen, Leeuwarden en omgeving. Maar op verzoek zijn we uiteraard ook buiten de provincie Friesland te vinden.

Als u verzekerd bent bij Ardanta, Dela, Reaal of een andere maatschappij, dan kunt u ons direct bellen. Met elke polis kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met alle verzekeraars.

Wat vind u belangrijk bij de begrafenis of crematie? Laat u inspireren op onze inspiratie pagina, hier kunt u teksten vinden voor de rouwkaart, een kist uitzoeken, of u oriënteren op bloemstukken.

Stadhuis Franeker

Uw uitvaart in Franeker, onze zorg

Een afscheid kun je maar 1 keer organiseren, wij helpen en ondersteunen u graag om op een respectvolle wijze het afscheid in te richten, zodat dit u helpt in het rouwproces.


Bij Manning uitvaartzorg werken wij met zes zekerheden :

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede persoonlijke organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam en gecertificeerd personeel
  • Acceptatie van alle uitvaartverzekeringen
  • Klanttevredenheidsonderzoek.

 

 

Klanten beoordelen ons met 5 sterren!

Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier en u krijgt binnen 2 uur een reactie.

Heeft u ons dringend nodig in verband met een overlijden, bel dan: 058-8448365, we staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar!